EasyIQ-løsningerne kan nu også leveres på SKI

EasyIQ Cloud blogikon

ski 02.19Statens og Kommunernes Indkøbscentral (SKI) har offentliggjort hvilke leverandører, som de kommende 4 år må levere cloud-løsninger på SKI 02.19

Vi er glade og stolte over, at kunne annoncere, at EasyIQ-løsningerne er med på listen. Løsningerne er altså blevet godkendt og er klar til levering på SKI 02.19 / Cloud.

Vi har arbejdet hårdt for at være med på SKI 02.19, netop for at kunne give vores kunder den bedste oplevelse i processen omkring valget af deres kommende it-løsning. Så kommuner og uddannelses institutioner kan nu undgå besværlige og tidskrævende annonceringer og udbud, med direkte tildeling via SKI 02.19 / Cloud.

Fremadrettet vil nedenstående EasyIQ-løsninger kunne leveres på SKI. Så er det nogle løsninger du har lyst til at prøve, så kontakt os på [email protected] eller tlf. 7030 0000 og få tilsendt en demobruger – vi glæder os til at høre fra jer.

EasyIQ SkolePortal – Læringsplatform, opbygning, planlægning, håndtering og evaluering af digitale læringsforløb med fælles mål, tydelige differentierede læringsmål, vidensdeling, portfolio og dokumentstyring i kombination med EasyIQ Office365 og/eller EasyIQ GoogleApps.

EasyIQ Office365 – Fælles dokumentplatform som leverer personligt område, klassesider, online Office-funktionalitet, kommunikationsværktøjer, lokal Office-pakke, digitale læringsmidler, Office til iPad og meget mere for enden af elever og lærernes eksisterende UNI-Login.

EasyIQ GoogleApps – Fælles dokumentplatform som leverer personligt drev, fælles drev, online skriveredskaber, Classroom, Apps, Google+, Hangout, Websites og meget mere forenden af brugerens allerede eksisterende UNI-Login.

EasyIQ ConnectAnywhere – Alle skolens it-ressourcer lagt i pædagogisk klient, som via genveje giver brugerne adgang til privat drev, fælles drev, digitale læringsmidler og print. Egen EasyIQ-app til iOS – med nem mulighed for at give adgang til skolelinks, Office365, GoogleApps mv. direkte i app’en.

Skriv et svar