Teams

– meget mere end online møder…


De seneste år har Teams været kendt som platformen til online møder i en hjemsendelsestid, men Teams er meget mere end det.

For mange ansatte i skoleverdenen er Teams nu stedet, hvor man samler undervisningen i form af møder, samtaler, fildeling, opgaver, afleveringer, feedback og materialer.

I klassen

I klasseteams kan lærerne organisere teamet i fagkanaler med udvalgte faner og links.
Kanaler kan også oprettes efter emne eller projekter.

Under filer sorteres materialer i mapper, og opgaver kan udleveres til individuelle afleveringer i Teams opgave-modul med mulighed for feedback.
Microsoft Teams består af forskellige teamstyper med forskellige ”medfødte” funktioner. Bl.a. har klasseteams en holdnotesbog, også kendt som en OneNote Classnotebook.
Insights giver et indblik i elevers aktiviteter i klasseteamet ved at vise deres digitale engagement, hvor mange besvarede/ubesvarede opgaver klassen har, karakteroversigt m.m.

Kollegial sparring

Kollegiale teams er en nem og sikker måde at vidensdele med sine kolleger og samle materialer i overskuelige systemer.
Ved hjælp af fagteams eller årgangsteams, kan lærer udveksle erfaringer, materialer og samarbejde i dokumenter.  

For alle teams gælder det, at man kan bruge det som et arbejdshub, som samler flere elementer et sted.

Et engelsklærerteam kan eksempelvis udveksle opgaver, materialer, arbejde sammen om nye forløb, og have vigtige sider som fagportaler, ordbøger eller engelske nyhedsmedier indsat som faner i deres team.

For at lette administrationens eller lærernes arbejdsopgaver, kan man med EasyIQs autooprettede teams overlade jobbet med at oprette klasseteams og vedligeholde dem til os.
Læs mere om autooprettede teams her.

Teams fra Microsoft kan tilgås online i en webbrowser, eller hentes ned på pc’eren som en app.