Student and Teacher Advantage

Gratis Office-pakke til alle elever og underviserer!

Har I som skole eller kommune købt Office-pakken til alle jeres ansatte på en OVS-ES- eller EES-licensaftale, så kan I tilbyde gratis Office-pakker til alle jeres elever og underviserer. Også kaldet for Office 365 ProPlus.

Eleverne og undervisere downloader Office-pakken via Office365 portalen og hver enkelt elev og lære får faktisk mulighed for at kunne downloade Office-pakken på op til 5 enheder – eleven og læren har altså 5 samtidige licenser på Office-pakken til rådighed.

Derudover får eleverne og underviserne også fri adgang til Office til iPad – altså de populærer og anmelderroste Office-pakken apps direkte udviklet til iPad’en. Office til iPad dækker over Word til iPad, Excel til iPad, PowerPoint til iPad og OneNote til iPad.

Måske har I allerede licenserne, som giver hver af jeres elever og undervisere adgang til 5 Office-pakken licenser samt Office til iPad – tag derfor fat i os og lad os sammen tage en snak om student advantage.

Nem adgang via EasyIQ Office365

Med EasyIQ Office365 portalen logger eleverne og undervisere på med deres ægte UNI-Login og trykker på software – så er de klar til at downloade den komplette Office-pakke. Er det ikke nemt?

Se priserne på EasyIQ Office365 her eller kontakt Michael på 28 95 83 97 eller [email protected] eller kontakt Frank på 28 95 83 87 eller [email protected] for et uforpligtende tilbud.

Hvis I har gjort brug af Student Advantage og har fået Office-pakker til alle elever, så kan I se vejledningen her til hvordan eleverne får downloadet og installeret den fulde Office-pakke.

 

Student and Teacher Advantage