Ugeplan

Ugeplan i EasyIQ SkolePortal giver et hurtigt billede af ugen – også direkte i Aula, da EasyIQ SkolePortals ugeplan er en gratis Widget, som spejles direkte til Aula.

Øverst kan lærerne skrive eller optage sin ugeplan til klassen – eller bruge området til egne noter omkring klassen eller eventuelt vikarer. Alle tekstområder i EasyIQ SkolePortal giver mulighed for at optage dig selv via webcam eller mobilkamera i stedet for at skrive tekst ind, så optag en video med dit budskab er en mulighed.

På ugeplanen findes Vigtig information, Forberedelse og Forløb.

  • Vigtig information kan indeholde alt som læreren finder vigtigt at kommunikere til klassen og forældrene.
  • Forberedelse kan både være opgaver og lektier i forløb eller noget læreren selv skriver eller optage som forberedelse.
  • Forløb er aktive forløb der ligger tilgængelige i ugen.

Ugeplanen har en opbygning der hurtigt danner et overblik over, hvad der arbejdes med på klassen, samt hvilke forberedelser man skal have klar til hvornår.

Ugeplan fra EasyIQ SkolePortal spejles nu automatisk til Aula som widget – det vil sige, at de informationer du taster på klassens ugeplan automatisk fremgår i den enkelte elevs Aula, hvor forældrene naturligvis også kan se den.

Skemaet har fået sin egen fane, hvor du får overblikket over den valgte klasses skema – Ferier og begivenheder oprettet af Ferie-administratorer vises ligeledes i ugeplanen og skemaet.

Skemabrikkerne opstår på baggrund af Office365 skemabrikker: https://easyiq.dk/skemabrikker-i-office-365/ 

Ugeplanen i EasyIQ SkolePortal ser således ud:

EasyIQugeplan

Ugeplans skema i EasyIQ SkolePortal ser således ud:
Skema