Office 365 Backup

Office 365 er et fantastisk værktøj for enhver skole og kommune – I har adgang til mange forskellige redskaber og samarbejdsværktøjer, som kan bruges til at arbejde med filer, dokumenter og mange andre produkter lige ved hånden.
Men samtidig udgør det en risiko at gemme al data ét sted. Mange tror fejlagtigt at Cloud-tjenester er ensbetydende med backup – i virkeligheden er det naturligt at støtte Office365 op med et ekstra sikkerhedslag fra en uafhængig backup-løsning og I opnår dermed en uvurderlig beskyttelse af jeres vitale data.Keepitlogo

I samarbejde med Keepit tilbyder vi en uafhængig backup- og restore-løsning, som netop er det ekstra lag af sikkerhed til jeres Office 365, hvis uheldet skulle være ude. Løsningen gør det muligt at sikre al data eller bestemte brugeres postkasser og OneDrives, som befinder sig i jeres Office 365 løsning med backup 24/7, og giver jer et værdifuldt overblik over hele jeres dataområde.

Hvilken værdi giver det jer?

En ekstern sikring af skolens vigtige data giver jer ro til at fokusere på dagligdagen. Hvis uheldet er ude, kan I til enhver tid gendanne data og hurtigt forsætte arbejdet, som om intet var sket. I vil kunne gendanne en enkelt e-mail, fil, mappe, udvalgte brugere eller grupper – eller hente real-time versioner af filer. Herudover bestemmer I helt selv, hvor længe jeres data skal opbevares.

Løsningen er nem at sætte op, og sikringen af data sker direkte mellem Office 365 og den uafhængige backup-løsning samt den er kompatibel med alle Office 365 tjenester såsom Outlook, opgaver, kalender, kontakter, OneDrive, Grupper, Teams og SharePoint.

Der kan udvælges brugere, hvor der tages backup af brugernes Exchange online og Onedrive for Business.
Så eksempelvis så kan du godt udvælge 50 brugere der skal have backup af deres Mail og Onedrive i en given Office 365 tenant.

Ønskes der backup af SharePoint, Groups og Teams, så skal alle bruger der har adgang til Sharepoint indgå i backup’en.

Fordele ved at anvende Office 365 backup fra Keepit:

  • Sikring af vitale data og gemmes ikke kun ét sted
  • Gendan data og tidligere versioner hurtigt og let
  • Download hurtigt en kopi af udvalgte data lokalt
  • Data gemmes i 365 dage
    • Mulighed for ubegrænset opbevaringsperiode
  • Data er placeret redundant i to hostingcentre
  • Kompatibelt med alle Office programmer

Dette er bl.a. en løsning som bruges på alle skoler i Roskilde Kommune.

Vil du høre mere om backup af data fra Office 365 eller modtage en pris der matcher jeres behov, så kontakt os på 7030 1888 eller [email protected]