Kurser hos jer

Vi kommer ud på jeres skoler og afholder et eller flere af nedenstående kurser. Anbefalet op til 20 deltagere på et kursus. Vi skræddersyr genre kurser til jer efter en god snak, men som inspiration kan du se hvad andre har brugt os til før.

Der varieres altid mellem hands-on aktiviteter, oplæg og dialog på alle kurser.

Pris: 8000 kr. ex. moms pr. kursus

EasyIQ Office365EasyIQOffice365workshop

TEAMS:

  • Brugen af Teams som klasseværelse – Hvad er Teams, hvordan bruger du det aktivt i din skolehverdag, og hvordan opretter du dit Team til din klasse. Lær hvordan du skaber en god kanal- og filstruktur.
  • Basis kursus i brugen af Office 365 – hvor du bl.a. bliver fortrøstningsfuld med begreber som OneDrive, Outlook, Kalender, Office-pakke download, Forms og Sway
  • Brugen af OneNote Classnotebook – hvordan opsættes og bruges OneNote Classnotebook med din klasse. Lær alle fordele at kende ved at samle hele klassens arkiv, samarbejde og indhold et sted.

Minecraft for EducationHomepage_GetStarted_Parallax_1920

Bliv fortrolig med brugen af Minecraft Education – Bliv bekendt med hvad er Minecraft?, oprettelse, login, navigation, kodning,  konstruktion, opbygning af verdner og meget mere.

 

EasyIQ SkolePortalEasyIQSkolePortalworkshop_150

  • Bliv fortrolig med brugen af EasyIQ SkolePortal- Bliv bekendt med login, oprettelse af forløb, opgaver, elevplan og portfolio, vidensdeling og årsplaner
  • Synlig læring og progression – hvordan du evaluerer dine elever, således der opstår data i elevplanen
  • Dybdegående kursus omkring årsplan og elevplan i EasyIQ SkolePortal – Sammenhæng mellem års- og elevplan og hvordan data fra læringsplatformen kan være med til, at fortælle om den enkelte elevs faglige standpunkt og almene trivsel. Kurserne holdes helst lige før eller efter sommerferien med årsplanlægning Kurser omkring elevplaner afholdes helst før sommerferien eller omkring indlevering af UPV, så kurset er målrettet til lærernes opgaver.

EasyIQ SkolePortal i Teams.

Lær hvordan du samler funktionerne fra begge platforme et sted, og oplev mangfoldigheden i at kunne tilgå alle mulighederne direkte i Teams. Chat, videomøder, Digitale forlag SkoleTube, vidensdeling, UPV, elevplaner, ugeplan, fælles filområde, filsamarbejde og meget meget mere. Vi kommer omkring det hele

Vil du høre mere?

Så kontakt Mikael på 28 95 83 85/map@easyiq.dk eller Michael på 28 95 83 97/mth@easyiq.dk for at høre mere.