Minecraft i undervisningen med Office365

Vidste du godt at med et Office365 login via EasyIQ, så er jeres bruger automatisk gjort klar til, at kunne bruge Minecraft Education Edition på Windows 10 platforme og MacOS Sierra platforme? I skal bare have købt licensen til hele skolen eller til dem som ønsker, at bruge det.  E4nLEE0FSs80pW

Kort sagt så er brugerne som er oprettet i Office365 klar til at kunne bruge Minecraft for Education, så kan I logge på og lade kreativiteten og en helt ny undervisningsform se dagens lys.

Allerede nu er flere undervisere begyndt at tage Minecraft Education Edition i brug i deres undervisning – og allerede nu er der oprettet Minecraft baner både på engelsk og på dansk, som kan hentes ned og bruges sammen med dine klasser.

Eleverne kan blive sat til at samarbejde omkring at bygge et hus, bygge en 1:1 vindmølle, hvor de får udleveret alle materiale til vindmøllen og har en original vindmølle stående, som de så skal genskabe eller matematikudregninger i procentregning eller rumfang og dimensionsregning. Der er nærmest inden grænser for hvor langt kreativiteten og de spændende opgaver i undervisningen kan nå med Minecraft Education.

EasyIQ Office365 login’et som alle undervisere og elever har giver altså muligheden for at kunne logge på Minecraft Education Edition (M:EE) – det kræver dog, at I får indkøbt licensen til Minecraft Education Edition før brugerne kan logge på.

Licenskøb
Minecraft for Education  kan købes på EES-licensaftale som kommuner, mens private skoler eller enkelte klasser kan købe på CSP. Vi kan hjælpe med begge dele.

Minecraft for Education koster 2,60 kr. pr. måned pr. bruger – altså 31,20 kr. pr. år.
Fakturering ved bestillingstidspunkt og 12 måneder frem. Aftalen fornyes automatisk og indeholder en opsigelse på min. 30 dage før fornyelsen.
Kontakt os for at høre mere om Minecraft for Education licenser – salg@easyiq.dk eller 70 30 18 88

Til de skoler som endnu ikke har en Office365 løsning, så kan vi nemt levere vores basis ydelse, så jeres brugere får et login, som automatisk kan bruges sammen med Minecraft education edition. Se mere om vores Office365 løsning her: https://easyiq.dk/office365-til-brugerne/

Du kan læse meget mere om Minecraft Education Edition på siden her: https://education.minecraft.net/ – ligesom vi naturligvis også gerne guider med vores viden og erfaringer omkring dette.

Priser er ekskl. moms.

Minecraft_Education_login_Office365