Nye Features i EasyIQ SkolePortal – Upload opgaver direkte fra dit OneDrive for Business og forlæng opgave individuelt

EasyIQ SkolePortal blogikon

Opgave upload til EasyIQ SkolePortal behøves ikke længere gå via dit skrivebord. Når du vælger at du vil tilknytte en opgave i et forløb, så kan du nu vælge opgaven direkte fra dit eget OneDrive fra Business via knappen ”Vælg opgave fra OneDrive”

Så får du en oversigt over filerne på dit OneDrive for Business og kan så vælge hvilken opgave, som du vil tilknytte dit forløb. Det vil sige, at du ikke længere behøver at tage en kopi ned på dit skrivebord – du kan blot vælge det direkte fra dit eget personlige drev i skyen.

Det vil naturligvis fortsat være muligt at uploade via dit skrivebord, men den nye feature er specielt fordelagtigt på iPad og lignende.

Forlæng individuelt elevernes afleveringsfrist er nu også muligt

Dette gøres i opgaveoversigten, hvor det nu er muligt, at give en eller flere elever ekstraordinært længere afleveringsfrist, såfremt de skulle have behov for dette. Så skulle der af en eller anden årsag opstå, at en elev skal have 3 ekstra dage, at besvare opgaven i et forløb, så er dette nu muligt.

I opgaveoversigten sættes den nye afleveringsfrist for den enkelte elev, som så kan tilgå forløbet og besvare opgaven indtil den nye afleveringsfrist oprinder.

Begge features er med i video herunder.

Skriv et svar