EasyIQ SkolePortal og Opgave/Aflevering – Nyt design!

EasyIQ SkolePortal blogikon

iMac-SkolePortal_3

Som annonceret på EasyIQ seminaret for 3 uger siden, så har vi haft gang i en re-branding af EasyIQ SkolePortalen og Opgave/Afleverings modulet i Office 365, som i sin helhed bestod i, at gøre portalen og tilvalget mere lækkert og innovativt rent designmæssigt.

Dette er vi nu ved at være færdige med, så vi skriver for at meddele, at vi lægger det nye design på tirsdag d. 23 juni kl. 16, så I kan nå, at få glæde af det inden sommerferien. Det vil sige nyt design og fortsat samme funktionalitet og opbygning.

Vi er selv rigtig godt tilfredse med det nye design, men vil fortsat gerne have jeres input og gode ideer til, hvordan løsningen kan blive endnu bedre. Så bliv endelig ved med det.

Den nye afleveringsfunktion “Elevaflevering”, hvor elever kan aflevere én eller flere filer direkte i forløbet – fx videoer, billeder mv, er også ved at være klar. Vi er igang med den sidste test og glæder os til at præsentere denne funktion for jer 1/8.

Vi glæder os til det fortsætte det gode samarbejde omkring EasyIQ SkolePortal med jer og har allerede flere nyheder booket i kalenderen til release i efteråret.

Årsrulning og support

Årsrulning af klasser kommer til at ske ganske automatisk, således fx at 3.B efter sommerferien hedder 4.B osv – I skal altså ikke foretage jer noget, det sørger vi for!

Derudover så holder vi åbent hele sommeren dog med minimum bemanding i nogle perioder, men såfremt du eller kollegaerne har behov for vores support-assistance, så er vi klar til at hjælpe.

Rigtig god sommer.

Vil du gerne prøve vores EasyIQ SkolePortal eller Opgave/afleveringsmodulet i Office 365, så kan du få tilsendt en demobruger ved at skrive til os på salg@easyiq.dk

Har du en kollega, som også skal modtage nyheder som denne, så send vedkommende ind på vores blog, hvor blog-tilmeldingslisterne findes: www.easyiq.dk/blog/

Skriv et svar