Office365 giver jer Yammer!

yammer-blue

Intranettet er blevet socialt og kan deles med eksterne brugere såsom forældre. download

Yammer er nu tilgængeligt i EasyIQ Office365 – det skal bare slås til og det vil vi gerne gøre for jer. Læs med herunder omkring mulighederne i Yammer og tag fat i os og få det slået til i jeres EasyIQ Office365.

Hvad er Yammer?

Yammer er jeres intranet og samtidigt et socialt medie med mulighed for deling af indhold på flere niveauer. Yammer hjælper dig til at komme i kontakt med rette personer, dele indhold og oplysninger på tværs af klasser, lærergrupper, skolen og hele kommunen samt sågar også eksternt fx til forældre og andre interessenter.

I Yammer er der lavet et overordnet netværk til jer når I logger ind – det vil sige jeres skole eller kommunes domæne. Indhold på det overordnede netværk kan alle på jeres skole og kommune se.

I det overordnede netværk er der mulighed for at lave mindre netværk og grupper, som giver mulighed for interagere med kollegaer, elever og forældre i et specifikt fag eller en bestemt klasse. Nye netværk og grupper som laves kan nemlig deles såvel internt som eksternt og dermed gives muligheden for fx at invitere forældrene til en bestemt klasse ind i en gruppe, hvor det så er nemt, at poste nyheder og vigtige ting omkring klassen. Det vil sige det er en nem mulighed for at køre forældrekommunikation direkte i jeres Office365 med Yammer.

Indhold – hvad kan man poste og lægge i Yammer?  

Yammer består af muligheden for samtaler – altså som man kender det fra Facebook og lignende, at man kan poste beskeder på en væg i gruppen eller på netværket, som medlemmer så kan kommentere på og like. Yderligere kan man poste afstemninger, ros og annonceringer samt der kan uploades filer, noter og links.

Ydermere ligger der også mulighed for at poste fx videoer fra Office365 Video direkte ind i Yammer og også tage videoer, billeder og lignende direkte fra en telefon og deler på et netværk eller en gruppe. Inde på selve Yammer kan man få en oversigt af apps, som er klar til brug på forskellige enheder.

Yammer er altså jeres intranet med sociale muligheder for kommunikation og deling af filer. Netværket er oprettet og I kan selv skræddersy grupper og flere netværk, som er fag- og klassespecifikke. Disse netværk og grupper kan nemt deles i skolen eller kommunen og også eksternt sådan forældrene kan komme med ind i Yammer. Kommunikationen internt og eksternt er åbent op og klar til brug med Yammer i EasyIQ Office365.

 

 

 

Skriv et svar