EasyIQ SkolePortal og god sommer

EasyIQ Cloud blogikon

EasyIQ SkolePortal

EasyIQ SkolePortal en elektronisk platform, der gør det let for lærere, at planlægge undervisningsforløb og sammensætte forløbene af forlagsmateriale, tekster, billeder, videoer og andre digitale medier til et samlet og overskueligt undervisningsforløb i direkte sammenspil med Office365.

Eleverne har adgang til undervisningsforløb oprettet i SkolePortalen fra både computer og tablets. Eleverne kan både læse og besvare opgaver direkte i portalen. Besvarelsen af opgaver sker direkte i forløbet og gemmes automatisk via Office365.

EasyIQ SkolePortal giver lærer og elever nem adgang til undervisningsmaterialer med muligheder for at besvare og aflevere digitalt direkte i forløbene med velkendte Office-funktionaliteter.

Pilotprojekt på EasyIQ SkolePortal til en fordelagtig pris, når I har EasyIQ Office365!

Sæt 2-3 klasser på EasyIQ SkolePortal i 3 måneder og oplev alle fordelene og mulighederne for at opbygge forløb og lad eleverne bruge jeres allerede valgte Office365 til besvarelserne. Indeholder 2×1 times online introduktion til lærerne i pilotgruppen. Pris 5.000 kr ekskl. moms for et pilotprojekt.

Vil du se vide mere?

Mere info og video om EasyIQ SkolePortal


 

EasyIQ Office365

Vi arbejder selvfølgelig fortsat med at gøre EasyIQ Office365 endnu bedre!

Der kommer løbende nyheder til EasyIQ Office365 – henover sommeren får brugernes personlige områder blandt andet vokseværk og udvides fra 25 GB til 1 TB pr. bruger, og yderligere er der kommet en række mindre brugerflade forbedringer, som har gjort dokumenthåndtering endnu nemmere.

Løsningen består fortsat af et basismodul og nogle mulige tilvalgsmoduler – I siger bare til, hvis I skal igang med Office365 eller skal  have koblet et af disse moduler på jeres EasyIQ Office365

  • Klassesider – fællesside for de enkelte klasser med mulighed for dokumentdeling, kollaborativt samarbejde og kommunikation
  • Afleveringsmapper – håndtering af digitale afleveringer mellem elever og lærer efter forskrifterne om, at eleverne ikke kan se hinandens afleveringer (afleveringsmapper forudsætter klassesider)
  • Skolelinks – nem og enkelt måde at præsentere en oversigt over jeres digitale læringsmidler på skole- og klasseniveau for de enkelte brugere. Kan bruges aktivt direkte i undervisningen og planlægningen af samme
  • Gratis Office-pakker til eleverne – også kendt som student advantage. I har allerede EasyIQ Office365 portalen, og hvis I også har eller tegner en licensaftale på Office-pakken til jeres ansatte på skolen, så får alle jeres elever gratis 5 Office 2013 licenser, som de benytter direkte fra EasyIQ Office365

Læs mere om EasyIQ Office365 og tilvalgene og tag fat i os, hvis I skal have en skarp pris!

Foruden EasyIQ SkolePortal og Office365, så har vi også hjulpet en række skoler igang med Google Apps for education eller EasyIQ GoogleApps, som vi kalder det efter UNI-C har udfaset deres Google-løsning. Storebrødrene EasyIQ IDM og ConnectAnywhere har det også godt og vokser sig større og større for hver dag.


 

Kom og mød os i efteråret

Vi ses bl.a til Gymnasiedage, Digitaliseringsmessen, Skoleledernes årsmøde og SkoleIntra-træf – vi glæder os til et travlt efterår.

Se vores efterårskalender her og ring gerne og book et møde eller en onlinedemo af en EasyIQ-løsningerne.

Vi ønsker jer alle en ovenud fantastisk sommer og glæder os til vi skal ses igen efter sommerferien.

Skriv et svar