UNISync stop og introduktion af nye UNI-Login d. 18/2 2020 – hvordan skal vi forholde os og hvad kommer det til at betyde?

image2019-10-9_8-59-42

Har I tilmeldt jer vores løsning, så kommer vi med mere information, billeder, videoer, vejledninger om hvordan de nye login-flows bliver, samt hvordan passwordnulstilling mv. kommer til at foregå via vores password site d. 15/1-2020.

Rigtig mange kommuner og enkelt skoler har i forvejen eller har nu købt en Office365, G-Suite eller IDM fra EasyIQ og har dermed haft eller fået muligheden for at tilmelde sig på vores centrale IdP.  Vi takker for tilliden og er godt i gang med det forberedende arbejde.

Vi glæder os til at få introduceret det nye UNI-Login og brugen af dette fremadrettet for vores kunder.

Alle EasyIQ kunder bør tilmelde sig EasyIQs centrale IdP, ift. at deres Office365, G-Suite, IDM, UNI-Radius mv. kører videre når det nye UNI-Login introduceres.  Husk at tilmelding til vores centrale IdP koster 1.000 kr. for en enkelt skole og 5.000 kr. for en kommune med flere skoler i engangspris.

Hvis jeres skole/kommune har et AD, som skal køre videre med UNI-Login brugernavn og password, og I ikke har EasyIQ IDM, så kontakt os for at få en pris på det. Dermed kan jeres AD køre videre uden problemer.

Læs mere omkring EasyIQs IdP her: https://easyiq.dk/easyiq-idp/ 

Udseende af UNI-Login og selve login flow’et bliver som følger:

UNI-Loginflow med EasyIQ IdP_1