Microsoft Teams er landet – prøv det i dag

Teamslogo

Fremtidens måde at samarbejde på. Chatbaseret gruppearbejde. Én indgang til de fleste funktioner i Office 365. Tilgængelig og med rig funktionalitet på alle platforme – også i browseren. En del af Office 365 Education.

Meget kan man sige om den nye app, Microsoft Teams. Men én ting er sikkert. Den kommer til at ændre, hvordan de mere end 85 millioner brugere af Office 365 arbejder sammen i grupper. Microsoft Teams er en chatbaseret app, der samler funktionalitet fra stort set alle apps og services i Office 365 og skærer det til, så det giver mening i en gruppekontekst.

Microsoft-Teams-Hero-Screen-web (1)

Eksempler på brug af Teams

Man kan starte onlinemøder, chatte 1:1 med alle sine kolleger direkte i Teams, hvilket er en integration fra Skype for Business. Fx kan man oprette et møde direkte i en lærergruppe i chatten, hvor alle kan tune ind og deltage i samtalen.

Man kan indsætte filer direkte fra sit eget OneDrive i både teamsamtalen og i 1:1-chat med integration fra sit eget OneDrive, så man hurtigt kan få feedback på et dokument eller dele en fil til gennemsyn.

Hver team har indbygget et SharePoint-bibliotek, hvor man kan dele filer, sikre backup og avanceret rettighedsstyring – og disse kan synkroniseres ned til computerens stifinder, så den reelle oplevelse reelt ikke er forandret.

Man kan inddele hver gruppe ind i samtaler, så man kan segmentere samarbejdet i hver gruppe, så man ikke skal oprette så mange grupper, men derimod kan segmentere arbejdet i kanaler. Disse kanaler har deres egne filbiblioteker og samtaler.

Hvert team man opretter har nogle standardsektioner, men man kan løbende selv føje sektioner til – lade det være et planlægningsmodul fra Planner, eller en notesbog til mødereferater fra OneNote. Vi har også indbygget integrationer med tredjeparter, som fx GitHub, Twitter mm. – med flere spændende samarbejder på vej.

Vil du gerne lære mere om Teams? Så kan du læse mere her.

Hvis du gerne vil aktivere det for din organisation, skal du læse denne artikel.

Hvis du har yderligere spørgsmål er der denne tekniske FAQ.

Gæste indlæg af Erik Carter, Microsoft