Implementering

EasyIQ SkolePortal implementeringskurserEasyIQSkolePortalworkshop

Lær jeres læringsplatform at kende med tilpassede kurser, så du selv får jeres løsning i hænderne. For os er det vigtigt, at du får en god rundtur i jeres læringsplatform og får forståelse af hvilken størrelse og hvilke funktioner, som du kan arbejde med i EasyIQ SkolePortal.

Derfor laver vi skræddersyede kurser for op til 20 deltagere, hvor der virkelig bliver mulighed for at få prøvet løsningen af og få svar på alle dine spørgsmål.

Et kursus har en varighed af 2-3 timer og afholdes på jeres lokation.

Vi afholder naturligvis også gerne opfølgende kurser for gengangere, som tidligere har været på kursus.

En workshop/kursusgennemgang koster 8.000 kr ekskl. moms. Ved køb af flere kurser laver vi et sammenkøbstilbud på det antal kursusgange.

Foruden onsite kurser tilbyder vi naturligvis også online gennemgange, hvor evt. opfølgende gennemgange med tidligere kursister kan tages eller hvis der er behov for at få vist nogle af nyhederne i løsningen til superbrugere eller lignende.

Online gennemgang koster 1.300 kr ekskl. moms for 1½ times gennemgang.

Se vores vejledende kursuskatalog her: https://easyiq.dk/kurser/

Kontakt Michael på 28 95 83 85/map@easyiq.dk for en snak omkring implementering eller et konkret tilbud på en eller flere workshops.

Vores brugervideoer med gennemgang af EasyIQ SkolePortal er også utrolig populære – få gennemgået EasyIQ SkolePortal via småvideoer her: https://easyiq.dk/video-skoleportal/