Kurser

Vi er glade for at kunne tilbyde en række spændende kurser såvel indenfor vore egne løsninger og indenfor andre løsninger på markedet, som vi ved, er meget brugbare i den danske skolesektor.EasyIQkurserworkshop250

Vi tilbyder to forskellige slags kurser i EasyIQ: Du kan enten tilmelde dig et af vores åbne kurser og komme til vores kursuslokaler sammen med deltagere fra andre uddannelsesinstitutioner eller I kan lave en aftale om et skræddersyet kursus på jeres uddannelsesinstitution, hvor vi kommer ud til jer.

Kurser hos jer eller os
Kurser på jeres skole eller i kommunen
Hvis mange af skolens eller kommunens lærere skal opdateres på én gang, kommer vi gerne ud til jer og holder et kursus. Skolen eller kommunen betaler samme pris, uanset hvor i Danmark kurset holdes.
Kurserne skal foregå i et it-lokale inkl. pc’er med internetadgang.
I sørger for forplejning under kurset. Der kan være op til 20 personer på kurset.

Kurser hos os
Enkeltpersoner kan tilmelde sig de løbende kurser hos EasyIQ. De fleste kurser er halvdagskurser, der ligger enten formiddag eller eftermiddag.

Der vil være forplejning under kurset. Morgenmad på formiddagshold og kaffe/te samt kage/frugt om eftermiddagen.

Skræddersyet kursus
Lav en aftale om et skræddersyet kursus på jeres uddannelsesinstitution, hvor vi kommer ud til jer.
Kontakt os via mail eller telefon nederst eller klik ind og se aktuelle kurser

Du er altid velkommen til at skrive til os, hvad du har brug for at vide mere om i EasyIQ. Du vil blive kontaktet af en af vores læringskonsulenter for at planlægge og designe et skræddersyet kursus målrettet præcis til jer.

Hvis du er usikker på hvad du præcist har brug for, er du også velkommen til at kontakte os alligevel – vi ringer dig op, og så tager vi en snak.

Se aktuelle kurser

 

Kontakt os til en snak om skræddersyet kurser eller lignende

Så kontakt Mikael på 28 95 83 85/[email protected] eller Michael på 28 95 83 97/[email protected] for at høre mere.