First-mover! Få adgang til alle nyhederne i Office 365 før alle andre

EasyIQ Office365 blogikon

Det er muligt I jeres EasyIQ Office365, at slå funktionen first-mover til – det vil sige, at I siger ja tak til kommende funktioner, områder og muligheder i jeres Office 365 automatisk slås til så snart de kommer i pre-view og dermed giver det o365mulighed for at afprøve dem inden de offentligt releases for alle.

I vil altså få adgang til nyheder i Office 365 noget tid i forvejen før alle får adgang til dem – der kan være tale om både uger og måneder i forvejen før en nyhed ligger klar til first-movers før alle andre får den – det er meget forskelligt.

Slår man first-mover til, så kan man vælge hvem i sin organisation, som det skal gælde for – så det vil sige, at det ikke er alle, men kun de udvalgte, som vil kunne se de nye funktioner, områder og muligheder. Der kan altså differentieres på brugerne, så kun nogle kan teste nyheder mv.

I kan selv slår first-mover til i jeres Office 365 administrator område under Tjenesteindstillinger > Opdatering > Til. I kan også få EasyIQ supporten til at hjælpe med det.  

Skriv et svar