Dommen over de nye Office til iPad apps!

EasyIQ Office365 blogikon

Office til iPad har nu været frigivet i lidt mere end én måned – flere EasyIQ Office365 kunder har allerede kunnet tage disse apps i brug, men hvad er dommen efter en måneds brug? Brugerne har kunnet slå sig løs i Word, Excel, PowerPoint og OneNote – sidstnævnte har dog været frigivet noget tid.

Der er super god feedback fra disse skole kunder og fra markedet generelt. Office 365 og Office på iPad giver nu en komplet skole pakker, uden at man behøver at benytte “Åben i” funktionalitet.

Der er altså ikke behov for at flytte filer rundt, de er placeret på OneDrive hele tiden.

2014-04-24_162617

TechCrunch har haft de nye apps til test og er kommet ud med en overvejende positiv anmeldelse af Office til iPad. TechCrunch er et uvilligt nyhedswebsite, som tester og bringer nyheder omkring forskellige it-virksomheder og produkter. Se deres gennemgang af Office til iPad i linket nedenfor.

Vi er fuldstændig enige i den positive anmeldelse og har allerede haft stort fornøjelse af disse Office-apps på iPad’en.

Det er helt korrekt, at elever med student advantage med det samme kan tage de nye apps i brug, mens standard lærerlicenserne kræver en opgradering til A3 licens.

Læs TechCrunch gennemgang og video af Office til iPad her

Download Office til iPad her

Skriv et svar