Vordingborg Kommunes digitale strategi og valg af leverandør

”Vi har valgt en 1-1-strategi med udlevering af iPads til elever på mellemtrinet og udskoling samt lærere og pædagoger, samt en infrastrukturudvidelse af WiFi og båndbredde til internettet. Eleverne i de mindre klasser kører 1-2 – altså 2 elever om 1 iPad. Derved kan vi også give eleverne mulighed for selv at medbringe eget it-Vordingborg Kommuneudstyr. Denne strategi kræver imidlertid vi understøtter de forskellige enheder med mulighed for indhold og samarbejdsværktøjer på tværs af teknologivalg. Vi har testet et par af løsningerne på markedet og har valgt EasyIQ Office365 med EasyIQ SkolePortal, som vores fremtidige samarbejds- og læringsplatform, som kan tilgås fra forskellige enheder, platforme og med en intuitiv brugerflade.”

”Brugerne logger ind i via deres UNI-login og får nem adgang til alle funktionerne såsom personligt område, klassesider, læringsforløb, opgave/afleveringer samt meget mere. Alle elever, lærer og pædagoger haradgang til Office apps på iPad’en og kan arbejde og kommunikere kollaborativt samt gemme direkte op i skyen.

Derudover giver læringsplatformen EasyIQ SkolePortal vores undervisere unikke muligheder for at skabe og dele læringsforløb med forenklede fælles mål og synliggørelse via Rubrics. Vi bruger allerede læringsplatformen meget på flere af vores skoler og den har allerede stået sine prøvelse, da vi sidst havde terminsprøver, som den klarede til fuld tilfredsstillelse.

Det har været en god og professionel implementeringsproces i samarbejdet med EasyIQ og når vi undervejs har haft spørgsmål, så har det været nemt, at få fat på EasyIQ-supporten, som så har kunnet hjælpe. ” fortæller Allan Valentin Sørensen, Skolekonsulent i Vordingborg Kommune.