Kolding Realskole og Office 365

Kolding Realskole valgte EasyIQ Office365 for at give elever og lærere Office-pakken, som de kendte i forvejen og for at komme i gang med en cloud-løsning. Kolding Realskole Office 365

Vi kiggede på de forskellige muligheder for at få en tidssvarende løsning med genkendelige funktionaliteter til vores brugere. I processen hvor vi kiggede på mulighederne på markedet stod det hurtigt klart, at med en Office 365 løsning, så ville vi få en cloud-løsning i kombination med vi kunne levere velkendte Office-funktionaliteter til alle vores elever og lærer.

Det var vigtigt for os som skole, at give både elever og lærer Office-funktionaliteten som de var vant til og samtidig gøre løsningen nem at bruge. Vi rådførte os med vores nuværende it-leverandør, som pegede på EasyIQ, som leverandør af Office 365 til os, på baggrund af, at han både havde set og hørt godt om løsning og leverancen.

Vi indgik samarbejde med EasyIQ omkring løsningen, hvor de satte alt op og gjorde løsningen klar til brug. Endnu et vigtigt parametre var at EasyIQ har valgt at koble løsningen med brugerens nuværende UNI-Login og derfor skulle vi bare dele linket til løsningen med brugerne som et hvert andet digitalt læringsmiddel.

Som opstart af løsningen valgte vi at købe to EasyIQ’s workshops og i den forbindelse lade EasyIQ stå for den første introduktion af løsningen over for lærerne.

EasyIQ Office365 er selvfølgelig for mange af vores brugere en ny måde at arbejde med dokumenter og Office-funktionalitet, men det begynder mere og mere at være en god oplevelse for brugerne desto mere de får taget løsningen i brug. Nogle bruger løsningen hele tiden, mens andre bare bruger den til at downloade den nyeste Office-pakke også arbejde med denne som de plejer.

Specielt funktionen omkring deling af dokumenter mellem hinanden er et meget brugt værktøj på skolen og det fungerer rigtig godt i den pædagogiske praksis.

Ligeledes har vi også haft stor glæde af EasyIQ i indkørselsfasen efter workshops, hvor de har været godt at have en informeret kontakt at trække på ved spørgsmål og gode fifs.

Derudover har vi fået en fantastisk god support, hurtige tilbagemeldinger og hjælp på vores henvendelser.

Vi er glade for vores valg af EasyIQ Office365.

Aase Jakobsen,

Afdelingsleder med ansvar for analoge og digitale læremidler

 

Kolding Realskole har EasyIQ Office365 basis med tilvalget ”Skolelinks”