Frederiksberg Kommune valgte EasyIQ Office365

Som en del af Frederiksberg Kommunes fremtidige strategi for skole-it blev det besluttet, at vi skulle have en Office 365 løsning fra Microsoft. Vi undersøgte derfor leverandørerne på markedet, da vi ikke ønskede at opsætte løsningen selv.Frederiksberg Kommune Office365

 

Efter afsøgning af leverandører inviterede vi en række aktører ind til et par møde med pædagogiske it-konsulenter og it-afdelingen for skole-it-området. Vi fik derfor et nøje indblik i hvordan de forskellige leverandører har opbygget deres Office 365 løsninger og tilpasset dem til undervisningssektoren.

Efter møderne faldt valget på it-firmaet EasyIQ A/S med deres løsning samt den bagvedliggende struktur omkring support, videomaterialer, vejledninger samt kursustilbud.

 

Udgangspunktet for vores overgang til Office 365 er mulighederne for Office-funktionalitet og dokumentopbevaring i skyen – det vil sige, at det er nemt at tilgå såvel dokumenter som programmer for både elever, lærere og pædagoger. Foruden dette har vi fået en række pædagogiske værktøjer som for eksempel klassesider, opgave/afleveringsmapper og integrering af digitale læringsmidler.

 

Vi har på baggrund af valget af EasyIQ som leverandør af Office 365 i kommunen også ved flere lejligheder benyttet os af EasyIQ’s workshop-pakke. Workshops afholdes med en række interessenter såsom pædagogiske it-vejledere, it-pedeller, it-talenter og lokale superbrugere.

 

Specielt vores ide om uddannelse af en gruppe it-talenter i 7-9 klasser tegner til at blive en stor succes.

Vi er glade rigtig tilfredse med samarbejdet med EasyIQ.

Mads Egsholm

Specialkonsulent, Frederiksberg Kommune