Vallensbæk Kommunes overgang fra [email protected] til EasyIQ Office365 sammen med Systemtech

Som en central del af vores sourcing- og cloudstrategi undersøger vi løbende hvem i markedet der kan hjælpe os med optimere vores it-drift. Vallensbæk kommune havde en [email protected] løsning kørende og besluttede os for at føre denne Vallensbæk kommunevidere over i Office365.

Konkret ønskede vi at løsningen skulle være med UNI-Login og det var samtidig vigtigt for os, at løsningen skulle kunne integrere mellem domænemaskiner, privatmaskiner, lokal Office-pakke og Office 365. Vi ønskede ikke at stå for ”drift” af løsningen selv, og var derfor indstillet på en cloud løsning.

KONTAKT, KRAV OG LØSNING
Vi tog dialogen med Systemtech omkring vores ønsker om, at videreføre [email protected] til Office 365, da Systemtech havde erfaring med lignende proces fra tidligere og ligeledes havde stor erfaring med uddannelsessektoren gennem de seneste 10 år. Systemtech var åbne og lydhør over for de krav vi stillede i processen.
På baggrund af dette valgte vi, at indgå samarbejde med Systemtech omkring løsningen og denne er blevet løst meget professionelt og til vores fulde tilfredshed.

Fra [email protected] til Office365 i Vallensbæk Kommune
Konkret ønskede Vallensbæk Kommune, at videreføre [email protected] til Office 365 og indgik derfor dialog og videre hen samarbejde med Systemtech herom grundet virksomhedens erfaringer og kendskab på området.
Kundeprofil
Vallensbæk Kommune består af 3 skoler med ca. 2200 elever og lærer.
Kommunen har en vision og strategi om, at digitalisere undervisningen og ønsker, at gøre it så let og tilgængeligt for sine brugere som muligt.

Bjørn Borup, It- og digitaliseringschef
Center for it og digitalisering, Vallensbæk Kommune