UNISync & ADU/ADP stopper – EasyIQ løsningerne kører videre

STILblog

Det er meldt ud fra STILs side, at UniSync og ADU/ADP stopper! Der er pt. ikke en officiel dato, men det forventes at det bliver pr. 31/12-2019 – udfaseingen er også udmeldt her til at ske i 2019: https://viden.stil.dk/display/INFRA2/Roadmap

Vi har været opmærksomme på dette i noget tid og har derfor sammensat EasyIQ løsningerne, så de kører videre. Vi fortæller meget gerne om ændringerne, mulighederne og begrænsningerne.

Har I styr på skolernes Active Directory (AD) i forhold til at UniSync og ADU/ADP stopper? Det har vi.

Med EasyIQ IDM i jeres Skole AD, så kører jeres AD videre. Vi tager meget gerne en snak med jer om hvordan.

Med EasyIQ IDM kan I også sige ja til at leve op til persondataforordningen, hvor der er flere arbejdsgange og procedure, som der skal være styr på for at efterleve det nye regelsæt.

I samarbejde med en række af landets kommuner har vi fået sammensat en løsning med procedure og arbejdsgange omkring oprettelse, vedligehold og nedlæggelse af brugerne samt navnebeskyttelse, så vi lever op til reglerne omkring persondataforordningen. Herunder naturligvis også STIL’s anvendelses politik for UNI-Login.

Vi har rundet 40 kommuner, som bruger vores EasyIQ IDM – bl.a. i Aalborg Kommune, Aarhus Kommune, Roskilde Kommune, Ringkøbing-Skjern Kommune, Sorø Kommune, Skive Kommune m. fl.

Læs mere omkring EasyIQ IDM her: http://easyiq.dk/easyiq-idm/

Vi tager gerne en uddybende snak omkring AD, persondataforordningen og IDM og stiller ligeledes gerne op til et møde.

Hvis i ønsker at afskaffe jeres Skole AD, så tager vi også gerne en snak om mulighederne i forhold til det.