Taastrup Realskole og EasyIQ Office365

Office365 er et produkt som understøtter moderne undervisning, hvor filer ikke længere sendes rundt eller transporteres til og fra skole, men deles og åbnes op for samarbejde. På vores skole er de nye muligheder i gang med at ændre den måde Taastrup Realskolevi underviser, forbereder os og deler materiale, ligesom Onenote har overtaget smartboardsene i de store klasser.

Med løsningen giver vi samtidig alle elever og lærer adgang til såvel Office-pakken i skyen, men også at hver bruger kan downloade den på deres op til 5 private maskiner og mobile enheder samtidig.

Alt sammen sat professionelt op af EasyIQ med private og fælles områder, og løbende tilpasset vores behov. Sammen med den hurtige support, har vi været meget glade samarbejdet.

Vi kiggede på de forskellige løsninger i markedet og efter nøje overvejelser og tests – så faldt valget naturligt, at det var EasyIQ, som skulle sætte os igang med Office 365. Foruden en velfungerende support, så har vi også benyttet os af workshops som intro til lærerne samt online materialet, som EasyIQ har lavet, som består af brugervideoer, vejledning og FAQ omkring løsningen.

Karsten Ulrik, Lærer og It-administrator, Taastrup Realskole

Taastrup Realskole har EasyIQ Office365 basis, Klassesider, Skolelinks og Opgave/aflevering.