Sway

Sway er en ny app fra Microsoft Office, som gør det nemt at oprette og dele interaktive rapporter, personlige historier, præsentationer og meget mere.1-Sway_splash

Start med at tilføje din egen tekst og billeder, søge efter og importere relevant indhold fra andre kilder, og lad derefter Sway gøre resten. Med Sway er du ikke længere begrænset til at vælge en foruddesignet skabelon, der får dine præsentationer til at ligne alle andres, og du behøver ikke være specielt god til design for at omforme og præsentere oplysninger på moderne, interaktive og iøjnefaldende måder.

Med Sway er der ingen grund til at bruge meget tid på formatering. Det indbyggede designprogram sørger for, at dine dokumenter tager sig bedst muligt ud. Hvis det indledende design ikke helt stemmer overens med din smag eller dit humør, kan du nemt anvende et andet – eller helt tilpasse layoutet, så det får sit helt eget udtryk.

Det er super nemt at dele dine færdige Sway-lærreder. Familie, venner, klassekammerater og kollegaer kan se dine kreationer på internettet uden at skulle tilmelde sig, logge på eller downloade noget. Og du kan ændre indstillingerne for beskyttelse af personlige oplysninger for et hvilket som helst Sway, når du ønsker mere kontrol over, hvad du deler.