Sway er nu tilgængelig som iOS-app og kommer senere til andre enheder  

1-Sway_splash

Præsentationsværktøjet Sway som er en del af Office365 er nu blevet lanceret som app på iPad og iPhone. Det vil sige, at du logger på via din Office365 konto og dermed kan kreere dine Sways direkte via app’en på din mobil eller tablet. Sway på surface

Ideen med Sway er at du nemt og hurtigt kan oprette og dele rapporter, præsentationer, billedgallerier, personlige historier og meget mere som en aktiv hjemmeside. Det er supersmart, at eleverne får mulighed for at udfolde deres kreative evner ved selv at opbygge deres slutprodukt/hjemmeside og dermed lave en unikt besvarelse på en stillet opgave. Det være sig om det er en dybere opgave eller om det blot er en hjemmeside bestående af billeder – Sway giver rigtig mange muligheder og nu også direkte fra din mobil eller tablet.

Brugerfladen er i app’en er i samme stil, som når du bruger Sway i en browser.

Det er supernemt og intuitivt at lave dine præsentationer/hjemmesider via tekst, billeder på flere måder, kamera samt et par muligheder mere. Det er altså blevet nemt at lave en hjemmeside bestående af billeder mv. mens man er på virksomhedsbesøg eller ude i naturen, hvorefter det hele ligger klar til at blive præsenteret eller yderligere bearbejdet til fremtidig præsentation. Du vil hele tiden under opbygningen kunne lave en ”Eksempelvisning” og dermed se hvordan din hjemmeside ser ud.

Du kan altid vælge mellem de mange designs af din hjemmeside, som er en del af Sway. Det vil sige du kan ændre på navigationen af din side samt vælge mellem flere lækre design skabeloner, som skaber et flot mix af tilføjede billeder, tekster, overskrifter mv. med smarte effekter.

Når din Sway er færdigt kan du efterfølgende dele den på flere niveauer – inden for din skole, med alle som har linket eller med alle som bruger Sway.

Vi ser Sway som et genialt og intuitivt arbejdsredskab for store og små direkte i jeres Office 365.

Sway kommer også i Windows 10, hvor der vil komme en indfødt app, som bliver tilgængelig i efteråret 2015. Det er endnu ikke bekræftet hvornår vi kan forvente Sway-app til Android.

Du kan hente Sway til iPhone og iPad fra App Store i dag!

sway på ipad og iphone

 

Skriv et svar