Skype-a-Thon 2018

Skype-a-thon2018

Det er let at deltage

Har du ikke lyst til at planlægge et Skypekald til en anden klasse eller en spændende gæstelærer fra et andet sted i verden?
D. 6-7. november 2018 har du denne mulighed, da Skype-a-Thon løber af staben. Der er mange tilbud i år. Du kan deltage i alt lige fra Mysterieopkald, til klassebesøg, et virtuelt besøg hos forskere eller et gæstelærerbesøg. Du kan vælge mellem det hele på Microsoft Educator Community https://education.microsoft.com/skypeathon

Skype Lessons
En Skype Time er en speciel lektion som tager udgangspunkt i et givent emne fra en ekspert. Gør læringen relevant ved at forbinde til en gæste foredragsholder fra hundredvis af forskellige erhverv. Tal med forskere, ingeniører, forfattere og mange flere.

Mystery Skype
Her vil læreren vide hvem man snakker med, ikke eleverne. Det er nu op til eleverne at gætte hvor den anden klasse er geografisk. Man må kun svare ja eller nej.

Inviter en gæstelærer
Her behøver du ikke en Skype-lesson plan, men kan vælge mellem forskellige profiler, som vil passe til målgruppen.

Virtuel ekskursion
Her kan du live følge turguider, udforskere, marine biologer og andre direkte på deres arbejde.

Skype Collaborations
Snak og samarbejd med en klasser i sted i verden omkring et given projekt eller emner og udforsk forskellig kultur og opdag forskelligheder og muligheder i dagligdagen.

Se mere i videoen herunder: