Skoledu i EasyIQ SkolePortal

skoleduskoleportal

Skoledu – Matematik i grundskolen

Matematikportalen ”Skoledu” er tilgængelig i EasyIQ SkolePortal under forlag i vidensdeling. Der ligger en række matematikforløb til de forskellige klassetrin, hvor der arbejdes med forskelligt digitalt indhold.

Når der oprettes et Skoledu forløb i SkolePortalen, så opstår forløbet med flere kapitler med indhold til læreren, selve forløbet, opgaver, lærervejledninger (som automatisk skjules for eleverne), opgaver og test dig selv områder. Læringsmål er også fortsat en mulighed og kommer naturligvis også med over, når der oprettes et Skoledu forløb.

Skoledu er udviklet af tidligere matematiklærere, som konstant arbejder på at finde de bedste løsninger til at understøtte lærernes forberedelse, undervisning og løbende evaluering i matematik.

Med Skoledu integrationen i EasyIQ SkolePortal får du let dit arbejde på klassen omkring interaktive opgaver, GeoGebra mv. fra Skoledu direkte ind i den enkelte elevplan.

Det har været et stort ønske fra flere af vore matematiklærere, at Skoledu-forløbene blev tilgængelige i EasyIQ SkolePortal, så det er naturligvis en fornøjelse, at fortælle, at denne integration nu er kommet på plads.

Vi arbejder fortsat videre med flere af de andre forlag, så vi kan få yderligere integrationer på plads.

God fornøjelse med Skoledu-forløbene i EasyIQ SkolePortal.

Læs mere omkring Skoledu her: https://skoledu.dk/om-skoledu