Office365 grupper er kommet som iOS-app

EasyIQ Office365 blogikon

Der er fortsat nem adgang til dine grupper i den nye brugerflade i OneDrive for Business, som vi syntes er en fantastisk mulighed for projektgrupper og samarbejdsområder, hvor indholdet pr. automatik er delt mellem medlemmerne – dette har vi skrevet et tidligere blogoplæg omkring.

Vær opmærksom på når I opretter nye grupper, at under fanen ”Beskyttelse af personlige oplysninger” kan der vælges mellem ”Offentlig” og ”Privat”. ”Offentlig” betyder alle kan se gruppen og selv tilmelde sig som medlem, hvorimod ”Privat” betyder at alle kan se gruppen, men brugerne kan spørge om lov omkring medlemskab også er det op til administratoren på gruppen at godkende de brugere, som må være medlem af gruppen.

Grupper er kommet som selvstændig app på iOS og hedder ”Outlook Groups”. App’en giver naturligvis adgang til de grupper du er medlem af direkte i app’en, hvor det er nemt at tilgå samtaler, filer og notesbook i gruppen – ligesom man kan få notifikationer såfremt der sker noget nyt i ens grupper.

Der er naturligvis sammenspil mellem Outlook Groups app’en og de andre apps til iOS såsom Word, hvor filer åbnet direkte fra Groups åbner i det valgte formats app og gemmer direkte tilbage til gruppen, så filen er opdateret automatisk.

iphone-5-6-Office365 groups app