Ønsker I at give jeres elever WordMat til brug i undervisningen?

EasyIQ Office365wordmat blogikon

Mange elever og lærer på både gymnasier og i folkeskolen har fået øjnene op for WordMat, som er et lille plugin, som installeres ovenpå Word, som er en del af Office-pakken. WordMat giver brugeren en række matematiske muligheder især indenfor ligningsløsningsdelen og trekantsberegneren samt en række andre områder.

Hvad er kravene for at kunne tilbyde Wordmat til jeres elever og lærer?

WordMat er gratis – så det er egentlig ”bare” Office-pakken, hvori WordMat ligges ovenpå Word, som I skal have på plads til elever og lærer.

EasyIQ hjælper i dag mere end 500 skoler med Office 365 portalen, som vi opretter og vedligeholder med skolens brugere. Gennem Office 365 portalen kan skole distribuere Office-licenser til elever og lærer, hvis skolen har tegnet en Office-licens aftale hos EasyIQ til deres ansatte. Eleverne får licenserne gratis, når man betale for de ansatte og licenserne er tilgængelige direkte i Office 365-poralen, hvor eleverne bruger licensen via deres UNI-Login.

Hvad er vores pris? Giv os et kald og oplys skolens størrelse – antallet af elever og lærer så får du prisen med det samme.

For en skole med op til 500 brugere (elever + lærer) koster Office 365 portalen 8.000 i engangsoprettelse og 6.000 årligt for support og vedligehold.

Selve licensen for Office-pakken, hvor man betaler for alle ansatte koster 239 kr. pr. ansat også medfølger der gratis licenser til eleverne. Pr. betalt ansat licens kan der bestilles 15 gratis elevlicenser.

Hver licens (både ansatte og elever) kan bruges på 5 enheder adgangen – brugeren kan selv aktivere og deaktivere licensen, hvis den skal bruges på mere end 5 enheder.

På denne måde har alle lærer og elever Office-pakken klar til at installere på 5 enheder (Computer, Mac og mobile enheder) + de får en række andre gode Microsoft værktøjer og ikke mindst, så er de dermed klar til at kunne benytte funktionerne i WordMat – se evt. mere her: https://easyiq.dk/office365/

Kontakt os for et konkret tilbud på Office 365 portalen og/eller Microsoft licenser på Office-pakken salg@easyiq.dk / 7030 1888

WordMat kan downloades via siden her: http://www.eduap.com/da/wordmat/