Nyt indholdsfelt i EasyIQ SkolePortal og Opgave/Aflevering – Elevaflevering!

EasyIQ SkolePortal blogikon

Vi er glade og stolte over alle jer skoler og brugere, som benytter vores læringsplatform i det daglige og det er dermed også med glæde, at vi lancerer et nyt indholdsfelt i løsningen til jer.

Elevaflevering er et indholdsfelt som underviseren indsætter i forløbet ligesom andre indholdsfelter – altså som en del af opbyggelsen af forløbet. Elevaflevering giver, som det ligger i navnet, eleven mulighed for at besvare forløbet via egne uploadede filer.

Eleven får altså kreative muligheder for at besvare forløbet via dokumenter, billeder, videoer o.l, som uploades ind i forløbet. Filerne hentes fra elevens OneDrive for Business, GoogleDrive eller den lokale enhed eleven sidder med.

Dette giver altså underviser og elev en helt ny mulighed for besvarelse direkte i EasyIQ SkolePortal. Som underviser indsætter du altså selv feltet ”Elevaflevering”, som giver eleven mulighed for at være kreativ med en række filtyper, som så er elevens besvarelse af forløbet.

Filer som eleven har lagt ind i forløbet findes under den enkelte elev i opgaveoversigten, hvor de der kan åbnes direkte i Office365 eller GoogleApps gør dette, mens de der ikke supporteres downloades og afvikles lokalt.

Vi håber Elevaflevering bliver taget godt i mod og glæder os til at høre omkring jeres erfaringer og feedback omkring denne. Bliv endelig ved med at sende fifs og gode ideer ind, så vi kan få dem lagt ind i løsningen.

Du kan se en videogennemgang af Elevaflevering i forhold til SkolePortalen på: https://easyiq.dk/video-skoleportal/

Og videogennemgang i forhold til Opgaver/Afleveringer, se video nr. 15 på denne side: http://easyiq.dk/video-office-365/

Elevaflevering

Der er fornuværende lavet en begrænsning på 30 MB pr. file man tilføjer.

Har I ikke EasyIQ SkolePortalen? Kender til en skole der burde have den eller vil I bare gerne prøve den, så tøv ikke med at kontakte os, så giver vi jer adgang!

 

Skriv et svar