Norddjurs Kommune – læringsplatform

”I arbejdet med SOLO-taksonomi og hvordan den anvendes i forhold til læringsmål og succeskriterier så vi unikke muligheder i EasyIQ SkolePortal i netop arbejdet med disse i vores daglige undervisning. Norddjurs Kommune logo
Arbejdet med årsplaner er blevet væsentligt nemmere med brugen EasyIQ SkolePortal – det samme er arbejdet med distribution af opgaver og afleveringer med tidsstyring og feedback.

Endvidere oplever vi stor agilitet og smidighed, i forhold til vores specifikke ønsker og behov for ændringer og tilføjelser. Implementering af disse sker hurtigt, meget tilfredsstillende og med professionel sparring fra folkene bag EasyIQ. Således er en god og meget kvalificeret læringsportal, i samarbejde blevet endnu bedre.

Tilbage i maj måned var 62 faglige vejledere fra Norddjurs Kommunes folkeskoler på kursus i EasyIQ SkolePortal. EasyIQ er en platform, hvor lærere kan opbygge digitale læringsforløb i form af læringsmål, rubrics, tekst, billeder, video, lyd, materiale, opgaver og samtidig trække på andre læreres delte forløb.”

Jacob Kjær-Madsen, Konsulent for IT og læring, Norddjurs Kommune

Norddjurs Kommune

Maj 2016: 62 faglige vejledere fra Norddjurs Kommunes folkeskoler på kursus i EasyIQ SkolePortal. EasyIQ er en platform, hvor lærere kan opbygge digitale læringsforløb i form af læringsmål, rubrics, tekst, billeder, video, lyd, materiale, opgaver og samtidig trække på andre læreres delte forløb.