Minecraft: Education Edition er nu kommet til iPad’en

MEE - Easyiq Update_Aquaticblog

Minecraft: Education Edition (M:EE) som blev lanceret til uddannelsesbrug i slutningen af ​​2016 , har indtil nu været tilgængeligt til skoler på Windows 10-enheder og på macOS.

iOS app’en Minecraft: Education Edition ligger nu tilgængeligt i dansk app-store klar til brug.

Kravene for at bruge Minecraft er fortsat et Office 365 login samt en licens til selve Minecraft for Education. Vi hjælper gerne med at få Office 365 login via jeres UNI-Login – det hjælper vi over 700 skoler i landet med den dag idag. Derudover hjælper vi også gerne med licensen til M:EE.

For skoler uden licens så kan de købes her ved EasyIQ på den licensform, som hedder CSP, hvor du betaler licenserne for et år ad gangen. En licens til Minecraft: Education Edition koster ca. 31,20 kr årligt pr. bruger.

Minecraft: Education Edition er designet til brug i klasseværelset og tilbyder lærere en række ressourcer, der hjælper dem med at indarbejde softwaren i deres læseplan. Disse omfatter lektionsplaner og kurser samt adgang til et online-fællesskab, mentorskab og teknisk support. Vi kan kun anbefale at tilmelde dig det danske fællesskab omkring Minecraft i undervisningen på Facebook.

MEE - Easyiq Update_Aquatic

IPad-versionen af ​​appen indeholder ” Update Aquatic “, hvor læringen i Minecraft nu kan ske i maritime miljøer under vandet – der er tilgængelige Aqua-verdner på siden her – disse downloades på iPad’en eller de andre enheder og er så tilgængelige i Minecraft: Education Edition.

Det er muligt for skolebørn at lave historier, eksperimentere med kemi og dokumentere deres læring via kameraets og porteføljens funktioner. Andre lektioner i Minecraft Education Edition kan være emner som STEM, historie, sprog, kunst og meget mere.

MEE EasyIQ baloonhelium flypig

Vi er stadig meget begejstrede for Chemistry-delen som introducerer elementer og genstande, der kan fremstilles ved hjælp af kemiegenskaber. Med disse elementer og kombinationer kan der skabes nye ting som heliumballoner, sparklers, latex og undersøiske fakler og meget mere. Heliumballoner kan bl.a. får grise ud at flyve.

Når I logger på, så skal I skive brugerens Office365 mailadresse, derefter omstilles du til UNI-Login.

Hvis du har behov for mere input til at komme i gang eller behov for licenser til Minecraft: Education Edition, så ring på 70301888 eller skriv til salg@easyiq.dk