Microsoft Lync bliver til Skype for Business!

EasyIQ Office365 blogikon

Overgangen fra Lync til Skype for Business er begyndt – det vil kort og godt sige, at din Lync klient hvad enten det er på PC, Mac eller mobil enhed vil komme til at hedde Skype for Business. Skype for Business

Brugerfladen vil få en opdatering, så den skulle blive mere imødekommende og nemmere, at navigere rundt i – derudover har Microsoft gjort meget ud af at ligge tryk på, at sikkerheden bagved, som var noget af det Lync var kendt for nu fortsætter i Skype for Business. Så Microsoft har taget det bedste fra de 2 verdener og ladet dem koge sammen i Skype for Business.

Derudover er der kommet en række andre forbedringer – såsom forbedret samtalehåndtering, enklere design og opbygning. Dertil kommer kendskabet til Skype, at det ved mange, hvad er i forvejen, så det var fra Microsoft side naturligt, at lave Lync om til Skype for Business og dermed kører videre på det velkendte brand.

Så kommunikationen med online kollegaer, elever, medstuderende og lignende er egentlig bare blevet mere lige til og samtidig har Microsoft bibeholdt den sikkerhed, som Lync står for.

Skype for Business er allerede lagt, som en integreret del af Student og Teacher Advantage i EasyIQ Office365, så udbredelsen af programmet er allerede startet.

Vi har kigget det nye design og funktionaliteter og vi er fans. Glæd jer til I kommer i gang med Skype for Business.

Skriv et svar