Meget mere video i SkolePortalen

EasyIQ SkolePortal blogikon

Vi har erfaret hvor glade vores brugere er for vores videooptager – så meget, at vi har valgt at placere den flere steder, hvor det egentlig var tekstbaserede områder, som nu har fået det digitale krydderi, at teksten ligeså godt kan være en video.

Det vil sige, at vi har lagt vores videooptager ind i tekstfelterne og dermed gjort det supernemt, at optage en video enten direkte i ugeplanen, indholdsfelterne tekst, elevplanen, indholdsfelterne opgave og elevafleverings beskrivelser samt en række andre steder.

I stedet for at skrive dit budskab, så optag og fortæl det via dit webcam eller kamera i din telefon.

Videooptageren har længe været i løsningen, som et indholdsfelt i forløb samt i dialog- og feedbackområderne i elevplanen samt i opgaver og portfolio områderne. Nu har den altså fået vokseværk og findes flere andre steder i vores SkolePortal og Opgave/aflevering.

Du finder videooptageren via dette lille ikon på alle vores tekstområder Videooptageren

Fx i ugeplanen ser det, således ud, når du vil oprette en ny vigtig information til elever og forældre, hvor du nu nemt kan optage en video til dem. Det kan ses i baggrunden af billedet, hvordan en optaget video ligger klar til, at blive afspillet direkte i ugeplanen. Du kan fortsat optage op til 5 minutter i en video, men kan optage ligeså mange videoer du vil, hvis 5 minutter ikke er nok.

Under billedet har vi lagt en lille videovejledning til, hvordan du bruger videooptageren, som nu er, at finde flere steder i vores løsninger.

VideooptagerSkolePortal