Inspirationsdag hos Microsoft Education

MS logo

22 og 27 marts i henholdsvis Lyngby og Herning kan I komme og høre seneste nyt fra Microsoft og få sparring med vores partnere om jeres it set up. Du skal deltage, hvis du sidder med beslutninger om it-indkøb, står for Aula implementering og har fokus på to-faktor login, indkøber licenser til skoleområdet fx Windows, Office, sikkerhed og devices. Det er en dag med fokus på teknik og setup – så det er ikke en dag med fokus på pædagogik.

Vi fra EasyIQ er blevet spurgt om at deltage med henblik på vores fokus på UNISync stopper og at vores løsninger kører videre, hvilket vi naturligvis gerne vil fortælle omkring og snakke løsninger og muligheder ud fra.

Derudover autoopretter vi efterhånden en del klasseteams til brug på klassen, hvor det er nemt, som både elever og lærer at bevæge sig ind i Teams, hvor der  an arbejdes med UPV, elevplaner og andet læringsplatformsmateriale direkte.

Mere end 10 kommuner har købt os ind som leverandør og sparringspartner på deres 2-faktor ift. Aula – vores løsning er baseret på Microsoft Azure MFA og denne løsning samt vores knowhow har gjort at flere kommuner bruger EasyIQ 2Faktor.

Vi varetager efterhånden licensaftaler for mange kommuner og skoler, hvilket vi naturligvis også gerne tager en snak omkring eller kigger jeres nuværende licensaftale efter i sømmene.

Vi glæder so til at se jer.

Tilmeld jer her, samt se program!

Top 5 grunde til at deltage er nedenfor:

  1. Få inspiration til den bedste måde at styre identiteter og tenants samt implementering af to-faktor login
  2. Se de nyeste features indenfor blandt andet Teams, Office 365, prisbillige Windows devices og Surface
  3. Microsoft 365 – A3 eller A5? Få hjælp til at vælge den rigtige licens ud fra dine ønsker og krav til sikkerhed, deployment og management
  4. Succesfuld implementering kræver kompetenceudvikling og kapacitetsopbygning. Kom og mød partnere som kan netop det
  5. Hvis du gerne vil lidt mere end Microsoft 365, så har vi partnerne der kan hjælpe dig med skemaer, ugeplaner, fraværsregistrering, etc.

Der vil blive udbudt sessioner fra forskellige partnere, og du får derved mulighed for á 3 omgange at vælge forskellige oplæg efter interesse. 
Følgende partnere deltager: Atea, Comm2ig, Dustin, KMD, Inlogic, Proactive, Skolebordet, Hippomini & EasyIQ

Foruden denne inspirationsdag så er vi naturligvis også at finde på Danmarks læringsfestival, hvor vi også står klar til en snak omkring SkolePortal, Office365, GSuite, IDM, Dagtilbud, Apple School Manager, Kurser, UNIRadius, 2Faktor, Lectio2UNI-Login samt Microsoft licenssalg.