Grupper i EasyIQ Office365

EasyIQ Office365 blogikon

I din Outlook – både i mail- og kalenderdelen samt i OneDrive for Business inde i EasyIQ Office365 portalen er der kommet muligheden for at lave grupper nederst til venstre.

Det vil sige du kan lave din egen lille eller større projektgruppe, som du selv bestemmer hvad skal hedde og hvem der skal være medlem af. Derefter oprettes gruppen og der laves pr. automatik et fælles dokument bibliotek, en fælles kalender og fælles mailboks til jer medlemmer af gruppen.

I gruppen ligger alle muligheder for samarbejde omkring et givet emne – I kan chatte sammen, maile, adgang til fælles dokumenter, fælles notesbog, adgang til samtaler og meget mere.

Alle gruppe kalendere figurer i din egen kalender – så du også kan se aftaler fra grupper i sammenspil med din egen private.

Grupper er en super nem mulighed for at dele og samarbejde omkring dokumenter mellem udvalgte brugere – og samtidig giver det nogle klare fordele af fælles kalenderen og mailboksen, som alle medlemmer har adgang til og kan bruge.

Groups eller grupper kan meget vel blive et rigtig positivt element i gruppearbejde, fælles undervisningsplanlægning og andet fælles skolearbejde.

Vi har lavet en lille lyn-intro til grupper i EasyIQ Office365:

Husk du altid kan se flere videoer om EasyIQ Office365 her: https://easyiq.dk/video-office-365/  – ligesom du også er velkommen til at efterspørge nye videoer, hvis du mener der mangler en.

Skriv et svar