Glædelig jul og godt nytår

Godjuloggodtnytår

2018 har på alle måder været et godt år for EasyIQ, hvilket vi kan takke vores mange loyale kunder og gode samarbejdspartnere for.

Det har været et år, hvor GDPR, databehandleraftaler og sikkerhed har været i højsædet, hvilket både har givet nye erfaringer og tilpassede løsninger.

Vores implementeringsteam har haft forrygende travlt med vores kurser i hele landet, hvilket har været sjovt, udfordrende og lærerigt. Vi har været af sted på O365 kurser for både nystartede brugere og mere erfarne superbrugere, og løftet de digitale kompetencerne i og omkring brugen af SkolePortalen. På det sidste har der været stor interesse i kurser omkring vores afleveringsmodul direkte i de enkelte kanaler i Teams.  Vi vil gerne takke for den oprigtige begejstring, som vi har mødt når det er gået op for slutbrugerne at det bedste fra begge platforme nu ligger samme sted. Den samme begejstring har vi også mødt da vi søsatte vores elevplansoverblik, som giver underviserne mulighed for at lave en enkel digital elevplan, som ikke nødvendigvis behøver læringsmålsgenererede data. Vi er dog fortsat store fans af læringsmålsgenerede data i elevplaner, men syntes samtidig også det var dejligt, at give de brugere, som havde en anden tilgang til målstyret arbejde, et værktøj, som passede ind i deres dagligdag.  Vi bestræber os til stadighed på at tilrette vores løsninger, så de matcher de værktøjer som I efterspørger – hvilket også kommer til udtryk ved vores indstillingsfrihed i elevplaner, hvor lærerne nu kan vælge frit, hvilke områder, som skal være tilgængelige i elevplanen for den enkelte klasse.

Derudover har vi lanceret nogle nye produkter i form af vores 2-faktor login løsning til Aula samt EasyIQ Apple School Manager og et nyt samarbejde med Keepit hvor vi tilbyder uafhængig backup og restore-løsning, som et ekstra lag af sikkerhed til jeres O365. Løsningen sikrer jeres data og giver et værdifuldt overblik i hele jeres dataløsning.

Desuden varetager vi også licenssalg og tilbyder nu CSP licenser, så I slipper for panikken omkring fornyelse af licenserne hvert år.

Tak for jeres gode tone, når I ringer ind til supporten med de udfordringer og opgaver, som I mangler teknisk hjælp eller pædagogisk sparring til. Det er en fornøjelse at samarbejde med jer alle sammen.

Vi har også i høj grad nydt at møde jer på vores EasyIQ-stand rundt om inden- og udenfor landets grænser. Det er skønt at få en god snak i øjenhøjde i ny og næ, og måske et lille bolsje.

Som I jo nok kan se har vi haft mange nye og spændende opgaver og er både glade og stolte over, at flere nye EasyIQ-kunder er kommet til via samarbejde omkring vores læringsplatform EasyIQ SkolePortal, dokumentplatformene: Office365 og G-Suite samt vores IDM-løsning.

Samlet set leverer EasyIQ nu løsninger til mere end 40 kommuner og 750 individuelle skoler. EasyIQGodjul

Vi vil fortsat bestræbe os på at levere de bedste løsninger til uddannelsessektoren, yde topprofessionel support samt være agile og klar til at agere på baggrund af jeres inputs.

Rigtig god jul og godt nytår til dig, din familie og dine kollegaer.

Vi glæder os til det nye år – tak for samarbejdet.

Skulle du have behov for hjælp mellem jul og nytår – så holder EasyIQ supporten naturligvis åbent d. 27 og 28 december fra 8-16.

Vi glæder os til det nye år, hvor vi møder ind til en januar der allerede er booket godt op med workshops, igangsætningsmøder omkring 2 faktor til Aula samt en række spændende salgsmøder.