Får I investeret i digitale kompetencer?

EasyIQkurserworkshopblogikonstor

Vi har i EasyIQ målrettede kursusaktiviteter, som kan løfte jeres digitale kompetenceniveau. Gennem den sidste tid har vi bl.a. været på besøg hos en lang række privatskoler, kommunale folkeskoler, efterskoler, friskoler og pædagogiske institutioner.

Fælles for de kursusaktiviteter, som vi afholder er, at de er i vores egne produkter med indhold, som vi og kunden finder relevant – vigtigst er det dog for os, at vi, i samarbejde med kunden, har lavet et grundigt forarbejde og dermed møder op med en agenda, som veksler mellem skræddersyede hands-on aktiviteter, oplæg og dialog til deltagerne. Nogen skoler køber enkelte workshops, hvor vi kun er på besøg den dag, mens andre køber en række workshops, som enten bruges opfølgende eller spredes ud på flere skoler over en periode.

Vi oplever ligeledes, at vi bliver booket, som en form for onsite helpdesk, hvor brugerne i 3-4 timer kan komme forbi og blive guidet konkret ift. deres behov. Online timekurser har ligeledes vundet ind, hvor flere køber fx 10 timer, som de selv booker hos vores konsulenter, som så uddanner/guider ift. lige præcis deres behov.

Der er på ingen måde to workshops, som er ens, og det synes vi er skønt. Både at få den faglige sparring omkring brugen af produkterne, men også at se forskelligheden på hvordan funktionerne kan bruges og tages i brug.

Centrale emner er som oftest specifikt indhold fx i EasyIQ SkolePortal, hvor forløbs-, årsplans- og elevplansarbejde er i højsædet eller Office365, hvor man skal lærer begreber som OneDrive, Teams, Outlook, Sway, Forms, OneNote ClassNotebook mm, at kende med de digitale funktioner og smarte arbejdsgange.

Vi har afholdt kick-off arrangementer i store fora, hvor større grupper kigger ind i løsningen første gang. Det er dog først, når de skræddersyede workshops går i gang, at brugerne får fingrene i løsningerne.

Flere steder dykker vi også dybere, hvor vi arbejder med synlig læring i digitale tavler, integrerer fra de digitale forlag, laver flipped learning i de praktisk/musiske fag, AKT arbejde i alsidige mål, migrering fra en løsning til en anden og hvordan man arbejde i den nemmeste elevplan på markedet i direkte forlængelse af Microsoft Teams.
I den seneste tid har vi afholdt workshops aktiviteter på mere end 32 skoler og undervist mere end 600 lærer, pædagoger, ledere og andre ansatte i vores produkter.

Udover at lære fra os og skrive e.v.t. support ned, som vi så kan løse i dagene efter, så lytter vi rigtig gerne på jeres gode input og gode ideer. Flere er overraskede over, at vi faktisk udvikler det, som de kommer med på vores workshops, så bliv endelig ved med det.

Vi har modtaget lidt opfølgende respons på vores workshops – og mange tak for det.

” Tiden til TEAMS på kurset var ekstrem vigtig, det er vejen frem ” Torben E. Larsen, Skjern Kristne Friskole

”Vi har de seneste to år haft et forpligtende samarbejde med EasyIQ i forbindelse med en systematisk indsats for implementeringen af læringsplatformen. Samarbejdet har båret frugt, og det pædagogiske personale anvender i stigende grad redskabet. Vi har tilrettelagt kurser, workshops og uddannelse for såvel lærere, pædagoger, ressourcepersoner og ledelse i et niveaudifferentieret perspektiv, hvor de enkelte aktører har været aktivt deltagende, og dermed har haft et ejerskab ind i redskabets mange facetter” Stefan Birkvel Mørk Bendtsen, Faglig leder, Arresø skole i Halsnæs Kommune

Overvejer I at investere i jeres digitale kompetencer? Se mere om vores kurser og workshops her: https://easyiq.dk/kurser/

EasyIQ workshops