Enkel digital elevplan

elevplan_blog ikon

Hvis du efterspørger en helt enkel digital elevplan uden progression og læringsmålspar, så er løsningen lige ved hånden i SkolePortalen. Som lærer gennem 18 år har virkeligheden lært mig, at det enkleste budskab oftest er det bedste. Derfor kan du i EasyIQ SkolePortal arbejde med overblik, hvor du udelukkende arbejder med kompetenceområderne i de enkelte fag, uden at skulle hente forløbsbaseret evalueringsdata.

MAP

Vælg dit fag, vælg elev, klik af ved kompetencemålene og udfyld med dine egne ord, hvad elevens standpunkt er. Du kan samtidig også arbejde med de alsidige mål på samme enkle måde med dine egne observationer og erfaringer.

Herved drukner eleven og forældrene ikke i information, når de tilgår elevplanen.

Det er op til dig selv at vælge hvilke af vores værktøjer, du som professionel underviser, vurderer bedst for en given periode. På den måde kan du sammenstykke en elevplan som giver mening for dig i en opgavefyldt hverdag.

Hvis du f.eks. ønsker at arbejde målorienteret kan du tilkoble elevmål, hvor du gennem mål, handling og opfølgning arbejder med eleven og forældre om udviklingen. Derved kan du bruge ideer fra bl.a LP-modellen i dit arbejde med den enkelte elev. Du kan desuden evaluere processen undervejs.

Vores alsidige målværktøj er samtidig et virkeligt godt redskab til at arbejde med AKT i klassen.

UPV værktøjet gør det let at arbejde med optagelse.dk i den periode, hvor eleverne skal arbejde med det vel at mærke.

At du så samtidig har mulighed for at styre din undervisning gennem valgbare redskaber som digitale tavler, multimodalt indhold og alt det andet vores læringsportal tilbyder er bare en ekstra bonus.

Samtidig er alt dit læringsindhold frit tilgængeligt og integrationsbart fra dit onedrive eller googledrev, når du ønsker det.

Ring endelig til mig, hvis du ønsker en demonstration af mulighederne i vores løsning. Husk at vi også gerne hjælper med implementering, hvis I har brug for det.

Mikael Aagaard Poulsen, Salg- og implementeringskonsulent, EasyIQ – uddannet lærer med mere end 18 års erfaring, som skolelærer i Aarhus.

2895 8385 / map@easyiq.dk

Se hvor let det kan gøres i videoen her: