EasyIQ SkolePortal og Office365 Opgave/aflevering – Brillant videooptager og videofeedback

EasyIQ SkolePortal blogikon

Vi har tilføjet nyt interessant indhold i jeres læringsplatform og i tilvalget Opgave/aflevering i Office365. Det er nu muligt, at bruge vores brillante videooptager direkte i browseren til at lave videoer i forløb, give feedback på et forløb/en opgave eller som elev optage en video som elevaflevering.

Videooptagelse direkte i browseren er altså blevet en nemt og simpelt at gå til for både underviser og elev.
Områderne hvor videooptageren er tilgængelig i indholdsfelterne ”Video” for underviser og i ”Elevaflevering” for eleven, hvor der står optag video – derfor tilgås dit kamera og du skyder videoen, gennemser den og trykker gem, så er din optagelse gemt og klar til at afspille.

2016-05-09_141941

Videooptagelsen er også tilgængelig i fanen feedback, som du finder på det enkelte forløb enten via at trykke ”Evaluering” eller ”Opgaver”. Øverst kan du vælge feedback, hvor du kan optage videoer til den enkelte elev som har arbejdet med forløbet – og eleven kan ligeledes svare med en video. Det er her også muligt, at kommentere på forløbet – ligesom det også er muligt for forældrene til barnet, at optage video og kommentere.

2016-05-09_142058

I vurder forløb i skabelondatabasen vil du også kunne kommentere og optage videoer, hvor du kan fortælle om dit grundlag for vurderingen af forløbet du evt. har taget en kopi af.
Se video nr. 10 på siden her om hvor nemt det er, at optage videoer til afspilning direkte i browseren i EasyIQ SkolePortal: https://easyiq.dk/video-skoleportal/

Hvis du har behov for hjælp, så kan du også tage et kig på vejledningen til EasyIQ SkolePortal på: https://easyiq.dk/skoleportal-vejledninger/