EasyIQ SkolePortal med over 1100 Gyldendal-læringsforløb

gyldenskoleportal

Det er ikke mange dage siden, at vi annoncerede samarbejdet med Gyldendal omkring integration af deres læringsforløb i EasyIQ SkolePortal.

Siden annonceringen har Gyldendal haft fart over feltet med at gøre deres læringsforløb tilgængelige for fælles brugere af Gyldendal og EasyIQ SkolePortal.

Dette har resulteret i over 1100 læringsforløb, med fælles mål, handlingsplaner, redskaber, tekster, materialer, info til læreren samt meget mere i forskellige fag fra 1-10 klassetrin, som er klar til brug.

Vi er både glade og stolte over samarbejdet med Gyldendal og samtidig glade på vores brugeres vegne, som får nem adgang til læringsforløbene og værktøjerne som disse giver adgang til. Gyldendal-læringsforløb kan integreres i EasyIQ SkolePortal og derefter kombineres med digitale opgaver, differentierede læringsmål, evaluering, arbejdet med fælles mål, årsplaner, elevplaner og meget mere.

2015-11-24_135224

Se evt. videoen herunder om hvor nemt det er, at komme i gang med at benytte Gyldendal læringsforløb i EasyIQ SkolePortal.

Fagportalerne i EasyIQ SkolePortal – Gyldendal

Vi forventer fortsat, at kunne introducere yderligere samarbejde med nogle af de andre forlag snarest.