EasyIQ SkolePortal – Med Elevplaner pr. 1/6-2015

EasyIQ SkolePortal blogikon

Rigtig mange underviserer er kommet godt i gang med forløb, opgave/aflevering, fælles mål og Rubrics i EasyIQ SkolePortal.skoleportal

Der bliver bygget undervisningsforløb der deles med klasserne til besvarelser og yderligere så videredeles forløbene med kollegaerne, som kan genbruge og viderebygge på det enkelte forløb til deres elever.

Vi udvider fortsat løsningen på baggrund af jeres efterspørgsler, så bliv endelig ved med det.

Nogle kommuner og skoler har forelsket sig, så meget i EasyIQ SkolePortalens simple opbygning, at der er blevet efterspurgt elevplaner i løsningen. Dette har vi også valgt, at efterkomme og arbejder intenst på, at realisere dette.  Elevplaner i EasyIQ SkolePortal er klar pr. 1/6 2015. Vil du gerne vide mere herom, så kontakt os for en snak. Se mere her: https://easyiq.dk/elevplaner/

Derudover vil vi løbende poste nyheder mv. direkte på siderne omkring EasyIQ SkolePortal på www.easyiq.dk

Har du ikke set eller prøvet EasyIQ SkolePortal endnu? Så tøv ikke med at få en præsentation enten online eller onsite og få udleveret en demobruger.

Flere folkeskoler og privatskoler er godt i gang med brugen af EasyIQ SkolePortal – vil I have jeres pris for løsningen, så skriv eller ring til os.  Husk at vi levere også EasyIQ SkolePortal på SKI 02.19.

Skriv et svar