EasyIQ Office365 – Study Smarter

EasyIQ Office365 blogikon

Har I EasyIQ Office365? Så kan I gratis få besøg af Microsoft’s study smarter team og få en session med et inspirerende oplæg, som viser studerende, hvordan de bruger Office, Windows og skybaserede IT-løsninger på optimal vis. Undervejs gives der tips og tricks i løsningerne, som både er funktionelle og tidsbesvarende for brugerne!

Study Smarter giver:

  • Inspiration til at skabe sunde studie- og arbejdsvaner med IT
  • Indsigt i god strukturering og opsætning af opgaver med Office
  • Forståelse for, hvordan man sparer tid og forbereder sig bedre til undervisning
  • Vigtige IT-kompetencer, som man kan bruge senere i sit arbejdsliv

 

Indhold: Digital studieteknik med Office 365, samarbejde og deling med OneDrive og vejledning i den gratis installation af Office-pakken.

Varighed: ca. 1½ time

Formål: At lære studerende at strukturere deres noter, få mest ud af deres Office-pakke og samarbejde i realtid med Office Online. Vi vil desuden inspirere dem til at benytte smarte funktioner, de ikke vidste de havde til rådighed.

Det eneste krav er, at der kan garanteres 100 tilhørere til oplægget og Study Smarter tilbydes gratis til 9.-10. klasser, ungdomsuddannelser, erhvervsskoler og videregående uddannelser.

Indholdet tilpasses tilhørernes IT-kundskaber, og som en del af oplægget kan vi hjælpe jer med at installere den gratis Office-pakke til de studerende.

Vores oplægsholdere er unge IT-eksperter, der selv læser på en videregående uddannelse og brænder for at forbedre studieoplevelsen med IT. Oplægsholderne er superbrugere i Office og Windows, som de dagligt anvender i forbindelse med deres egne studier.

Skriv til salg@easyiq.dk for at booke tid eller se mere her: http://www.microsoft.com/da-dk/om/studysmarter.aspx

 

Skriv et svar