EasyIQ Links widget – Ny Brugerflade i redigeringsrummet

AulaEasyIQ

EasyIQ Links widget er allerede blevet populær blandt flere kommuner, da den giver en nem mulighed for at distribuere alle former for links og digitale læringsmidler direkte i Aula.EasyIQLinkswidgetiAula

Som lovet til alle jer der har købt EasyIQ Links widget, så er vi nu ved at være færdige med at male og flytte rundt i redigeringsrummet. Vi syntes, vi har skabt en endnu bedre brugerflade, når I skal i gang med at lave nye paneler og links, som skal publiceres overfor jeres brugere.

Vi har valgt en strømlinet tilgang, hvor vi forsøger at bibeholde jer i designet for selve Links widget’en og dermed giver jer redigeringsmulighederne direkte deri. Du vil fortsat forlade Aula, når du trykker Administration/Rediger, men selve redigeringen fortsætter nu i et nærmest 1:1 view med hvordan Links widget ser ud i Aula.

Du tilføjer nemt nye paneler, links mv. og udvælger hvilke klasser samt brugere (ansatte, elever og/eller forældre) panelerne skal være synlige for. Du kan nemt drag and droppe ændringer i rækkefølgen af panelerne og selve links i panelerne både på computer, men også på mobile enheder.

Når du tilføjer nye paneler, så fremsøg hvor paneler skal lægges i samlinger først, så ender panelet det rigtige sted med det samme, i stedet for du senere skal flytte det.

Vi lister fortsat linkspaneler på 4 niveauer – Kommunen, Skolen, Klasserne og Privat (brugerens egen linkssamling) – Kommune og Skoleniveauet er kun for de udvalgte brugere, som herved kan lægge links ind på disse niveauer.

For vores kunder, som både benytter EasyIQ Links widget, SkolePortal og Skolelinks i Office365 er der nu også mulighed for at udvælge hvilke paneler med links der skal vises i hvilke portaler.

Se vejledningen og videoen på siden omkring det nye EasyIQ Links widget redigeringsrum.