Deltag i Skype-a-Thon

Skyp-a-thon

D. 28.-29 november har du og din klasse mulighed for, at deltage og bidrage i Skype-a-Thon, hvor Microsoft ønsker, at lade omkring en halv-million elever og studerende rejse millioner digitale km mellem hinanden og interagere med sammen.

Der er flere sjove tilbud i år og det er let at deltage.

Har du ikke lyst til at planlægge et Skypekald til en anden klasse eller en spændende gæstelærer fra et andet sted i verden.

Du kan deltage i alt lige fra Mysterieopkald, til klassebesøg, virtuelt besøg hos en forsker eller et gæstelærerbesøg. Du kan vælge mellem det hele på Microsoft Educator Community

https://education.microsoft.com/skypeathon.

Mulighederne er mange og kan være med til at sætte fokus på verdens størrelse og hvordan skolegangen er på internationalt plan.

 • Skype Lesson
  En Skype Time er en speciel lektion som tager udgangspunkt i et givent emne fra en ekspert. Der gives normal mulighed for præsentationer, lyd og kamerafunktion, samt mulighed for at dele skærme.
 • Mystery Skype
  Her vil læreren vide hvem man snakker med, ikke eleverne. Det er nu op til eleverne at gætte hvor den anden klasse er geografisk. Man må kun svare ja eller nej.
 • Inviter en gæstelærer
  Her behøver du ikke en Skype-lesson plan, men kan vælge mellem forskellige profiler, som vil passe til målgruppen.
 • Virtuel eskurtion
  Her kan du live følge tourguider, udforskere marinebiologer, og andre direkte på deres arbejde.

Det eneste du skal gøre er, at lave en Skyper Collaboration, så andre lærere kan tilgå dig.

Du kan også gå ind og bidrage med billeder og emner fra jeres klasseværelse ligesom mange andre lærer og elever allerede har gjort.

Skyp-a-thon2