Danmarks præmiere; EasyIQ er første widget leverandør i Aula!

Print

Vi er glade og stolte over at være den første leverandør, som optræder officielt som widget leverandør i Aula. Det har været en lang og lærerig proces som er kommet i mål med det stærke drive fra primært Gladsaxe Kommune, Kombit, Netcompany og EasyIQ.

Vores Ugeplan fra EasyIQ SkolePortal spejles nu automatisk til Aula som widget – det vil sige, at de informationer du taster på klassens ugeplan automatisk fremgår i den enkelte elevs Aula, hvor forældrene naturligvis også kan se den.

Ugeplanen har en opbygning der hurtigt danner et overblik over, hvad der arbejdes med på klassen, samt hvilke forberedelser man skal have klar til hvornår.

En ugeplan kan bestå af prosa, men kan også støttes af videoer og lignende – arbejdes der aktivt med forløb, hvori der er opgaver eller andre forberedelser/lektier, så fremstår disse automatisk i ugeplanen og dermed også i Aula via Ugeplan Widget’en.

Ugeplans widget’en bruges i full view – alternativt i narrow i overblikket, hvor den tastede vigtige information fremstår. Se billeder herunder.

EasyIQ Ugeplans Widget er gratis for EasyIQ SkolePortal kunder. Andre interesserede er velkommen til at kontakte os på 7030 1888 / salg@easyiq.dk

Se mere omkring Aula og vores andre widgets her: https://easyiq.dk/aula/ 

I Widget Ugeplan er der også SSO links til SkolePortal, Elevplan og andre læremidler. Det ser sådan ud i Aula:

Vigtig information i overblikket i narrow view:

EasyIQ Ugeplan Vigtig information