Autooprettede Microsoft Teams ift. stamklasser

Teamslogo

Vi leverer nu også automatisk oprettelse af stamklasser i Microsoft Teams.Teamshero
Det vil sige, at såvel elever som lærer allerede vil være medlemmer af deres stamklasse-Team, når de går ind i Teams i Office 365.

Lærerne tilknyttes som ejere af teamet og kan dermed styre kanalstrategien og indhold på teamet. Tilknytningen af lærerne sker på baggrund af de fag- og klassetilknytningsinformationer, som vi modtager fra STIL og dermed autotilknyttes lærerne til teamet.

Alle klasseteams kører naturligvis med automatisk årsrulning og automatisk tilknytning/afgang af elever og kollegaer på baggrund af jeres brugeradministration.

Alle EasyIQ-kunder som idag har klassesidemodulet og derigennem får autooprettet grupper ift. stamklasser kan nu automatisk få oprettet deres stamklasser som teams. Informationerne kommer gennem WS17 træk og stemmer derfor overens med jeres klasser i jeres brugeradministration og dermed også i Aula.

Teams giver en lettere overskuelighed og bedre samarbejdsmuligheder på klassen end grupperne.

Alt er samlet under Teams og ser ens ud hvorend du tilgår det fra.
I Teams har du derudover uanedede muligheder omkring kommunikation, fællesdrev i skyen, læringsplatformsindhold, ugeplaner, links som vises 1:1 med Aula samt meget mere.

Ønsker I at få slået autooprettelse af klasseteams på jeres skole?
Engangspris 3.000,-
Som kommune koster det 3.000,- for den første skole og 1.000,- pr. skole derudover.

Alle priser er ekskl. moms

Ønsker I at komme igang med autooprettelse af klasseteams? Eller vil gerne høre om mulighederne heri – så kontakt Mikael Aagaard Poulsen til en snak på 2895 8385 eller på salg@easyiq.dk

Se mere omkring Teams her: https://easyiq.dk/teams/ og se her hvordan du ligger EasyIQ på som app i Teams – det er alle kunder der har SkolePortal/opgave/aflevering, som kan benytte vores app i Teams: https://easyiq.dk/easyiq-i-teams/