Automatisk brugeroprettelse i Apple School Manager

ASMblog

Apple School Manager er en enkel, webbaseret portal, som hjælper IT-administratorer og ansatte med at implementere iPads og Macs på deres skoler. I kan nemt give elever og medarbejdere adgang til Apple-tjenester, indstille enheder, hente apps og bøger og give lærere værktøjer, som de kan bruge til at skabe med­rivende lærings­oplev­elser – alt sammen på ét sted.

Med EasyIQ ASM (Apple School Manager) varetager vi oprettelse, vedligehold og nedlæggelse af alle brugere med klasseinformationer direkte i ASM – det vil sige, at brugerne automatisk oprettes og vedligeholdes i henhold til jeres brugeradministration via UNI-Login.

Brugerne får adgang til en række tjenester under deres Administrerede Apple-id f.eks. 200 GB gratis iCloud-lagring og muligheden for at samarbejde i en lang række apps, som I sammensætter via ASM. Via jeres MDM system sørges for at de forskellige apps distribueres og downloades til den enkelte enhed, når den kommer online. Brugerne får en personligt tilpasset oplev­else på iPad, også selvom de deler iPad’en med andre.

ASMMACIPAD

Køb nemt apps og bøger

I kan nemt købe store mængder indhold til iPad og Mac i området Apps og bøger i Apple School Manager. I kan søge efter indhold, købe apps mm. og øjeblikkeligt se vigtige oplys-ninger, som f.eks. tildelte og tilgængelige licenser til apps, alt sammen på ét sted. Jeres skole beholder app-licenserne og kan let tildele apps igen på tværs af alle jeres enheder når eleverne går ud.

Dele-iPads
Dele-iPads giver skolen mulighed for at dele enheder mellem eleverne og sam¬tidigt tilbyde en individuel oplev¬else. Inden timen begynder, kan lærerne tildele de enkelte elever en Dele-iPad. Eleverne ved, hvilken enhed de skal bruge, fordi deres billede vises på enheden, når skær¬men er låst. Og de får adgang til deres eget indhold ved at skrive en adgangs¬kode eller en firecifret PIN-kode, som er nem at huske. Fordi der gemmes en kopi af deres data lokalt på enheden, skal eleverne bare logge ind, og så ligger deres hjemme¬arbejde, apps og op-gaver klar – præcis hvor de slap dem. Lærerne og de IT-ansvarlige skal altså ikke bruge tid på at sikkerheds¬kopiere eller slette data fra den ene time til den anden.

Vil du høre med omkring EasyIQ ASM? Så kontakt os på [email protected] eller find yderligere informationer og priser på: https://easyiq.dk/easyiq-asm/