Aula står for døren – har I 2-faktoren på plads?

Print

De første skoler har nu fået adgang til Aula, hvilket naturligvis også betyder, at de første medarbejdere, elever og forældre nu skal i gang med at implementere brugen af Aula i deres dagligdag. Det bliver enormt spændende at følge de første pilot kommunernes erfaringer og igangsættelse af Aula.AzureMFA

Dette har allerede medført, at vi er godt i gang med vores første Aula-widgets i samarbejde med vores kunder, som er en del af piloterne på Aula.

Vi fra EasyIQ er fortrøstningsfulde ift. hvad vi har set og hvad vi oplever af Aula, Netcompany og KOMBIT.

Flere kommuner er begyndt at forberede sig med 2-faktoren, som skal ligge som en naturlig del af Aula, når medarbejderne bevæger sig ind i personfølsomme områder, hvor der vil kræves et step-up til sikkerhedslag 3, for at må se og arbejde disse data.

Flere kommuner har kigget vores vej og valgt, at gå med vores 2 faktor løsning til Aula, som er baseret på Microsoft Azure MFA (Multi Factor Authentication), hvor man køber den adgangsgivende Azure AD Premium P1 licens til alle ansatte, som skal have 2-faktor muligheden. Azure Premium P1 koster ca. 47 kr. årligt. pr. ansat.

EasyIQ’s pris i dette er en engangsoprettelses pris på 20.000, som dækker opsætning og vejledning heri af Azure MFA ift. jeres Office365 og klargøring af 2-faktor løsningen ift. Aula. Samt en årlig pris på 10.000 kr, som dækker support og vedligehold med kyndig vejledning i brug og implementering.

Hvorfor vælger kommunerne EasyIQ, som 2-faktor leverandør?

  • Kendt leverandør i forvejen og kommunerne er glade for det eksisterende samarbejde.
  • 100% skole fokus og indsigt samt investere samtidig i viden, kompetencer og produktudvikling indenfor området.
  • Folkeskolernes fælles Office365 / Azure leverandør
  • Sikre at Aula 2-faktor hænger sammen med Azure AD og Office 365
  • Velkendte og veldokumenterede standarder med høj sikkerhed, skalerbarhed og udvikling
  • Microsoft Advanced support for Partneres (ASfP) aftale

Har I endnu ikke valgt en 2-faktor løsning til Aula, så vil vi rigtig gerne fremvise vores løsning.

Giv os et kald på 7030 1888 eller skriv til [email protected] – Nogle af de kommuner, som har valgt os, som 2-faktor leverandør ift. Aula har også indvilget i at stille op, som reference, hvis I ønsker at høre hvad der står til grund for deres valg af EasyIQ 2-faktor.

Husk I kan altid får det nyeste info omkring Aula på www.aula.dk – som bliver til www.aulainfo.dk i foråret 2019, når Aula går live og indtager sin rettidige plads på Aula.dk