Ændret brugerflade i Teams

Teamslogo

Microsoft har nu ændret brugerfladen for Teams. De har udviklet en enklere måde at navigere i dine teams på. Se alle dine teams på ét centralt sted, herunder klasse, PLC, medarbejdere og andre teams. Vælg et team for at fokusere på dine samtaler og filer uden ekstra visuel distraktion. Bare rolig – alle dine filer, samtaler og opgaver findes stadig, hvor du forlod dem. Du kan til enhver tid skifte tilbage til den gamle visning, og vi viser dig, hvordan du gør nedenfor.

Hvad ændres?

Her er en side om side-sammenligning af (gittervisning) og den oprindelige teams oplevelse (listevisning).

Gittervisningen giver dig nem adgang til alle dine Teams, hvor du derefter tilgå kanaler og apps ved at gå ind i det enkelte Team. Du ser derefter kun indholdet af det valgte Team.

Listevisningen som vi har været bekendt med indtil nu giver nem mulighed for at tilgå de enkelte Teams og disses indhold – og samtidig nem mulighed for at skifte fra et Team til et andet.

Microsoft har pr. automatik ændret alle Teams visninger til gittervisning – hvilket for dem, som har været vant til listevisningen kan være en frustration – men du kan naturligvis ændre visningen tilbage igen, hvis du ønsker det.

Dette gøres i øverste højre via de 3 prikker – og skift visning. Her vælger du mellem gitter og listevisning. Den valgte visning huskes naturligvis.
Du kan ændre visningen tilbage til gitter i listevisning via prikkerne nederst i Teams-vinduet.

Teamsvisning

Teamsvisningliste